Villkor

Villkor

Betalning

Hos oss kan du välja mellan följande betalningssätt:
  • Bankgiro: (SEB) 192-2558
  • Kreditkort via PayPal
Du väljer betalningssätt i kassan. Därefter skickas ett svarsmejl med betalningsinfo. Vänligen notera att dina beställda varor inte levereras förrän din betalning är mottagen.
  • Swish
Skicka beställningen via mejl till info@decult.se eller sms till 0739-161644 och du får ett svar direkt. Betala sedan via Swish till samma mobilnummer. Du får en bekräftelse och varorna skickas snabbast möjligt!

Frakt

Fri frakt på alla beställningar inom Sverige! Free delivery in Sweden!

Köpvillkor

Samtliga prisangivelser på denna sajt inkluderar moms. Alla beställningar betalas i förskott, antingen via Bankgiro, Paypal eller Swish. Lagervaror skickas normalt sett inom två dagar efter betalningsmottagande, såvida inget annat tydligt anges vid köptillfället. Våra leveranser utförs av PostNord och Schenker. Decult garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Om en vara skulle vara skadad eller på något annat sätt defekt, eller om vi har skickat dig fel vara, ber vi dig att göra en felanmälan omgående. Om du ångrar ditt köp har du möjlighet att returnera varorna till oss – oanvända – inom 14 dagar. Du står för returfrakten. Vi reserverar oss mot felaktigt prissatta varor. Observera, vid tidpunkt då vi befinner oss på inköpsresa, kan leverans av beställda varor ta något längre tid. Vi hoppas ni har förståelse för detta. Vänligen notera att våra produkter är handgjorda och att mocka- och lädervarorna ibland färgas individuellt. Detta kan i vissa fall leda till små nyansskillnader i färgen från ett tillverkningstillfälle till ett annat. Färgerna på våra produktbilder är emellertid den standard vi utgår från och alltid strävar efter. I enlighet med gällande svensk lagstiftning rörande konsumentskydd vid distansavtal har du som privatkonsument fjorton (14) dagar på dig att frånträda ditt köp, räknat från det att du har mottagit produkten. Som kund har du rätt att öppna och kontrollera varan. Emellertid gäller ångerrätten endast under förutsättning att produkten returneras i oanvänt och väsentligen oförändrat skick, tillsammans med eventuella medföljande tillbehör och/eller förbrukningsartiklar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *